Uživajte v vašem delu, mi bomo poskrbeli za odličen izgled.

Vse za učitelja na enem mestu!

Tiskovine in produkti na zahtevo

Celotna ponudba tiskovin in produktov je na voljo "na vašo zahtevo". Kar pomeni, da se v celoti prilagajamo vašim potrebam. Kolikor želite natanko 362 vabil zloženih v 270 kuvert z levim oknom in 92 kuvert z bisernim tonom... jih boste tako tudi prejeli. Ponudbo tedensko dopolnjujemo, zato redno obiskujte našo spletno stran. Naše vodilo je: kvaliteten odtis po konkurenčnih cenah v sprejemljivem roku!

Znižajte stroške, posvetujte se z našim svetovalcem!

"Pozdravljeni, za informativne dneve potrebujemo vrečke. Imamo sicer lepe, večje, barvne, plastificirane in z vrvico, a nam jih je zmanjkalo. Jih lahko dobimo do konca tedna?"

Trenutek... Ali vam lahko svetujemo uporabo cenejših papirnatih vrečk z enobarvnim potiskom designa, ki je narejen posebej za informativni dan. Dostavimo vam jih lahko zagotovo pojutrišnjem do 12. ure.

Naročilo

Cene & dostava

Oblikovanje

Preglejte našo ponudbo, ki jo tedensko dopolnjujemo z novimi produkti. Pošljite nam povpraševanje na elektronski naslov nada@dts.si ali nas pokličite na telefon 01/300-53-50. Poslali vam bomo predračun in po prejemu naročilnice pričeli z izdelavo tiskovin ali produktov.

Vse navedene cene na tej spletni strani ne vsebujejo DDV in veljajo samo za univerze, šole in vrtce v republiki Sloveniji. Dobavni roki so navedeni ob vsakem produktu in veljajo za prevzem fco Studio DTS d.o.o., Avčinova 12, 1000 Ljubljana. Pogodbeni partner za dostavo je Pošta Slovenije.

Vse navedene cene ne vključujejo oblikovanja ali grafične priprave za tisk in veljajo ob predpostavki, da naročnik pošlje datoteko PDF primerno za digitalni tisk. Grafična priprava za izvedbeno oblikovanje se obračuna po urni postavki 30€. Kreativno oblikovanje se obračuna po projektni ponudbi.

Prodaja & show-room

Na voljo smo vam vsak delovnik med 8.00 in 15.30 na telefonski številki 01/300-53-50, lahko pa se oglasite tudi osebno v naših poslovnih prostorih.

Studio DTS d.o.o.

Avčinova 12

1000 Ljubljana

vodja projekta "Vse za učitelja": Nada Šimunič

T: 01/300-53-50

E: nada@dts.si

O nas

Ravnateljem vrtec in šol v Sloveniji in njihovim sodelavcem želimo olajšati izbor na področju grafične produkcije (od kuvert, rokovnikov do majic ipd.). Stremimo h kvaliteti, nizkim cenam in širokemu naboru produktov dostavljenih čimhitreje. Ponudba na tej spletni strani velja ekskluzivno za vrtce in šole v republiki Sloveniji, njen obseg se tedensko dopolnjuje.

T: 01/300-53-50

©Copyright 2013 Studio DTS d.o.o. Vse pravice pridržane. "Vse za učitelja", Studio DTS d.o.o., Avčinova 12, SI-1000 Ljubljana